skrivpedagog | anette gillblad

om Anette
 
Namn: Anette Gillblad.
 
Bor: Göteborg
 
Yrke: Skrivpedagog, skribent, författare. Blivande medicinsk sekreterare.
 
Utbildning: Skrivpedagoglinjen i Skurup (inklusive bland annat skrivpedagogik, metodik, litteratur och poetik) samt flertalet kurser i litterärt skrivande. Pågående utbildning till medicinsk sekreterare.
 
Bakgrund: Jag är en skrivande människa. Jag skriver för att bearbeta mina intryck, för att vara närvarande i stunden eller fly ifrån den. Jag har alltid skrivit. Jag har alltid läst. Under mitt vuxna liv har jag gjort det på heltid. Länge låg texterna öppna i olika digitala forum.
 
Flera skrivkurser senare upptäckte jag att det roligaste och mest givande som finns, är att sprida kärleken till det skrivna ordet vidare. Att få vara delaktig i någon annans textbearbetning, eller locka fram en skrivglädje. Jag utbildade mig därför till skrivpedagog för att kunna arbeta med detta på en professionel nivå.
 
Jag handleder, coachar och responderar med stor iver och glädje. Jag vill frambringa en samhörighet bland skribenter och författare, oavsett var i världen du befinner dig. Därför har jag specialiserat mig på distansundervisning. 
 
Min kärlek för språk kombinerar jag också med passionen för hälsa och medicin. Jag transkriberar, skriver journaler, breddar mina kunskaper inom medicinsk terminologi och så mycket mer. Idag studerar jag nämligen till drömyrket: Medicinsk Sekreterare.
 
Aktuellt: Idag studerar jag på heltid för att utbilda mig till medicinsk sekreterare, men tackar gärna ja, lite då och då, till textbearbetning. 
 
Jag skriver: poesi och prosa för vuxna och unga, men kanske allra mest prosalyrik.
 
Jag läser: allt från klassiker till debutanter, samt texter i process.
 
Kontakt: Tveka inte att höra av dig:
info.ettanette@gmail.com
 
 
 
Lämna gärna ett meddelande:
Namn*
E-postadress* (om du vill ha svar)
Hemsida/Företag/Sociala medier